Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

hur räddar man en ostsås som "smular"

  • Tesslatess 16 oktober 2012

    Gjorde en pastasås med ost men den smulade sej. Smaken är fortfarande god men det är inte den lena mjuka konsistensen som jag hade hoppats på. Försökte få ihop den med mer grädde, men det gick inte. Tips?

  • Herr_Falukropp 16 oktober 2012

    Stavmixer

  • matguhu 16 oktober 2012

    Prova med lite idealmjöl!
    Matguhu

  • irrevirre 16 oktober 2012

    Jag instämmer med Falukorv, stavmixer funkar säkert!

  • Tesslatess 16 oktober 2012

    Alltså, ostsåsen har helt enkelt skurit sej. Jag ställer mej lite tveksam till att kunna mixa ihop den igen.

  • callemero 17 oktober 2012

    Då var det värre. Men pröva med lite mer vätska det kan fungera.
    Lycka till.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.