Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Julgröten

  • mili 10 december 2012

    Nyfiken,använder ni saftsoppa eller mjölk till julgröten? Själv föredrar jag saftsoppa.

  • callemero 10 december 2012

    Mjölk och kanel.

  • mkml 10 december 2012

    bara kanel och socker

  • Anderstam 10 december 2012

    Socker, kanel och gräddmjölk.

  • DoctorWho 10 december 2012

    Mjölk, lite ljus sirap och mycket kanel.

  • JennyV 10 december 2012

    Jag äter gröten med mjölk, socker och kanel. Men på julafton då gröten är blandad med grädde och vaniljsocker äter jag den med saftsoppa! Känner en kille som äter sin gröt med sirap och kanel?!

  • safir74 10 december 2012

    Jag äter med råsocker, kanel och mjölk. Dotra äter den dock med sirap istället för socker, så äter man risgrynsgröt här på Gotland.

  • familjenlundin 10 december 2012

    Både jag och maken äter risgrynsgrtöt med kanel och socker och helst med gammeldags mjölk :)

  • amoz 10 december 2012

    Här serveras gröten både med socker, kanel, mjölk och saftsoppa, så blir alla nöjda. Smaken är ju som baken sägs det \o/

  • ba10 10 december 2012

    mjölk, kanel gärna solöga, mums

  • Lena 10 december 2012

    Bara socker och kanel (mjölk vid sida om i ett glas)

  • puhbjornen 10 december 2012

    Kanel och socker, inget annat

  • MosterNettan 10 december 2012

    Jag äter inte risgrynsgröt själv, men sonen, barnbarn och syskonbarn äter med mjölk, socker och kanel. Jag har aldrig hört att man äter med saftsoppa, men det ska jag sätta fram till julbrunchen.
    Tack för tipset, jag kanske tar en smakbit själv...
    (Y)

  • bjoli198 10 december 2012

    Inte saftsoppa till jul!! äter man risgrynsgröt någon annan gång kan man väl ha det antar jag, men inte till jul som sagt...

    på julen är det socker och kanel och möjligtvis mjölk till.

  • Tussilago_Flikkan 10 december 2012

    Är uppväxt med saftsoppa till julgröten på julafton, men föredrar nu kanel/socker till vanlig risgrynsgröt och körsbärssås till ris a la maltan {eat}

  • mili 10 december 2012

    Oj det var många nya spännande förslag till gröten, måste ju testa sirap (Y)

  • mattjejen 10 december 2012

    Jag vill ha sirap på gröten och mjölken i glaset, precis som min morfar åt sin gröt{eat}

  • piha63 10 december 2012

    Jag äter gröten med sirap och mjölk. Det har jag gjort så länge jag kan minnas.

  • rosatalo 11 december 2012

    Själva gröten ska vara osockrad och ätes med lite socker och lite mer kanel ovanpå och absolut inget läskig kall mjölk på tallriken. Däremot iskall mjölk i ett glas och en skinkmacka till, riktigt rågbröd ska det vara. (Y)

  • boz1965 11 december 2012

    Det ska vara saftsås med hallonsmak, annars är det inte jul. :)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.