Nyfiken,använder ni saftsoppa eller mjölk till julgröten? Själv föredrar jag saftsoppa.
callemero10 december 2012
Mjölk och kanel.
mkml10 december 2012
bara kanel och socker
Anderstam10 december 2012
Socker, kanel och gräddmjölk.
DoctorWho10 december 2012
Mjölk, lite ljus sirap och mycket kanel.
JennyV10 december 2012
Jag äter gröten med mjölk, socker och kanel. Men på julafton då gröten är blandad med grädde och vaniljsocker äter jag den med saftsoppa! Känner en kille som äter sin gröt med sirap och kanel?!
safir7410 december 2012
Jag äter med råsocker, kanel och mjölk. Dotra äter den dock med sirap istället för socker, så äter man risgrynsgröt här på Gotland.
familjenlundin10 december 2012
Både jag och maken äter risgrynsgrtöt med kanel och socker och helst med gammeldags mjölk :)
amoz10 december 2012
Här serveras gröten både med socker, kanel, mjölk och saftsoppa, så blir alla nöjda. Smaken är ju som baken sägs det \o/
ba1010 december 2012
mjölk, kanel gärna solöga, mums
Lena10 december 2012
Bara socker och kanel (mjölk vid sida om i ett glas)
puhbjornen10 december 2012
Kanel och socker, inget annat
MosterNettan10 december 2012
Jag äter inte risgrynsgröt själv, men sonen, barnbarn och syskonbarn äter med mjölk, socker och kanel. Jag har aldrig hört att man äter med saftsoppa, men det ska jag sätta fram till julbrunchen.
Tack för tipset, jag kanske tar en smakbit själv...
(Y)
bjoli19810 december 2012
Inte saftsoppa till jul!! äter man risgrynsgröt någon annan gång kan man väl ha det antar jag, men inte till jul som sagt...
på julen är det socker och kanel och möjligtvis mjölk till.
Tussilago_Flikkan10 december 2012
Är uppväxt med saftsoppa till julgröten på julafton, men föredrar nu kanel/socker till vanlig risgrynsgröt och körsbärssås till ris a la maltan {eat}
mili10 december 2012
Oj det var många nya spännande förslag till gröten, måste ju testa sirap (Y)
mattjejen10 december 2012
Jag vill ha sirap på gröten och mjölken i glaset, precis som min morfar åt sin gröt{eat}
piha6310 december 2012
Jag äter gröten med sirap och mjölk. Det har jag gjort så länge jag kan minnas.
rosatalo11 december 2012
Själva gröten ska vara osockrad och ätes med lite socker och lite mer kanel ovanpå och absolut inget läskig kall mjölk på tallriken. Däremot iskall mjölk i ett glas och en skinkmacka till, riktigt rågbröd ska det vara. (Y)
boz196511 december 2012
Det ska vara saftsås med hallonsmak, annars är det inte jul. :)
Nyfiken,använder ni saftsoppa eller mjölk till julgröten? Själv föredrar jag saftsoppa.
Mjölk och kanel.
bara kanel och socker
Socker, kanel och gräddmjölk.
Mjölk, lite ljus sirap och mycket kanel.
Jag äter gröten med mjölk, socker och kanel. Men på julafton då gröten är blandad med grädde och vaniljsocker äter jag den med saftsoppa! Känner en kille som äter sin gröt med sirap och kanel?!
Jag äter med råsocker, kanel och mjölk. Dotra äter den dock med sirap istället för socker, så äter man risgrynsgröt här på Gotland.
Både jag och maken äter risgrynsgrtöt med kanel och socker och helst med gammeldags mjölk :)
Här serveras gröten både med socker, kanel, mjölk och saftsoppa, så blir alla nöjda. Smaken är ju som baken sägs det \o/
mjölk, kanel gärna solöga, mums
Bara socker och kanel (mjölk vid sida om i ett glas)
Kanel och socker, inget annat
Jag äter inte risgrynsgröt själv, men sonen, barnbarn och syskonbarn äter med mjölk, socker och kanel. Jag har aldrig hört att man äter med saftsoppa, men det ska jag sätta fram till julbrunchen.
Tack för tipset, jag kanske tar en smakbit själv...
(Y)
Inte saftsoppa till jul!! äter man risgrynsgröt någon annan gång kan man väl ha det antar jag, men inte till jul som sagt...
på julen är det socker och kanel och möjligtvis mjölk till.
Är uppväxt med saftsoppa till julgröten på julafton, men föredrar nu kanel/socker till vanlig risgrynsgröt och körsbärssås till ris a la maltan {eat}
Oj det var många nya spännande förslag till gröten, måste ju testa sirap (Y)
Jag vill ha sirap på gröten och mjölken i glaset, precis som min morfar åt sin gröt{eat}
Jag äter gröten med sirap och mjölk. Det har jag gjort så länge jag kan minnas.
Själva gröten ska vara osockrad och ätes med lite socker och lite mer kanel ovanpå och absolut inget läskig kall mjölk på tallriken. Däremot iskall mjölk i ett glas och en skinkmacka till, riktigt rågbröd ska det vara. (Y)
Det ska vara saftsås med hallonsmak, annars är det inte jul. :)