Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinad

  • 9 maj 2001

    Har någon tips på en god marinad för grillad kyckling. Eventuellt med yoghurti?

  • 10 maj 2001

    Hej Tandoori är ju gott eller??!!1½ dl matlagningsyoughurtSaften av en ½ citron½ riven gul lök1-2 pressade vitlöksklyftor1 tsk Garam Masala½ tsk chilipulver½tsk salt½ tsk ingefära malen1 tsk malen korianderBlanda ihop allt och slå den över kycklingen. Låt stå kallt i minst 4 timmar. Vänd då och då.Skrapa av detmesta av marinaden vid grillning / stekningVill du göra det enklare såta ca 1½ - 2 msk Tandooripasta1½ dl youghurt naturell eller matlagnings.Lycka till

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.