Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marscapone..

  • 17 juli 2001

    En stilla undran..någon som vet hur man använder marscapone i matlagning, köpte det för att testa,smaka, men vet inte vad man ska ha det till..

  • 1 augusti 2001

    Förslag på vegetarisk lasagne med Mascarpone! Supergod!8 lasagneplattor250 g frusen spenat1 dl Mascarpone, Ricotta eller annan färskost1/2 tsk riven muskot2 krm salt2 tomater4 msk färdigköpt grön pesto Koka lasagneplattorna enligt förpackningen och låt rinna av. Tina spenaten och hetta upp den i en kastrull. Blanda sedan ner osten, smaksätt med muskot och salt. Låt precis bara bli varmt. Skiva tomaterna. Lägg en lasagneplatta på en tallrik. Skeda på lite spenat och lägg skivad tomat ovanpå. Lägg nästa lasagneplatta överst och toppa med pesto.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.