Ska ha en stoor fest och ska servera bla fläskfile.
Köttet ska vara helstekt.
Vill helst pga tidsbrist tillaga köttet dagen innan men hur ska jag sedan värma upp det?
Ugnen kommer att vara proppfull med grejer så där får den nog inte plats!
Kan man ta stekpannan och hälla i lite sparad vätska eller lite vatten och sedan lägga på ett lock? Fungerar det?
Vill ju inte att fileerna ska bli torra eller "överkokta".
Snälla hjälp mig!
anluk14 juni 2012
Finns ju mängder med recept på marinerad fläskfile som serveras kall vilket är underbart gott. Kanske det hade varit något. Sök på marinerad fläskfilé så får du tips.
husmusen8814 juni 2012
Enklast om du inte har plats är att servera kallskuret eller värma i micro om du inte kan använda ugnen. Jag skulle inte ha kokat dem i stekpannan beroende på vad du har gjort med fläskfilen.
The_mama97mia14 juni 2012
Håller med, kör dubbelmarinerad filé istället och servera kall.
Alternativet - men du nämner det inte själv - är att köra den nästan klar dagen innan o sen glazea o köra färdigt på Grill.
Ska ha en stoor fest och ska servera bla fläskfile.
Köttet ska vara helstekt.
Vill helst pga tidsbrist tillaga köttet dagen innan men hur ska jag sedan värma upp det?
Ugnen kommer att vara proppfull med grejer så där får den nog inte plats!
Kan man ta stekpannan och hälla i lite sparad vätska eller lite vatten och sedan lägga på ett lock? Fungerar det?
Vill ju inte att fileerna ska bli torra eller "överkokta".
Snälla hjälp mig!
Finns ju mängder med recept på marinerad fläskfile som serveras kall vilket är underbart gott. Kanske det hade varit något. Sök på marinerad fläskfilé så får du tips.
Enklast om du inte har plats är att servera kallskuret eller värma i micro om du inte kan använda ugnen. Jag skulle inte ha kokat dem i stekpannan beroende på vad du har gjort med fläskfilen.
Håller med, kör dubbelmarinerad filé istället och servera kall.
Alternativet - men du nämner det inte själv - är att köra den nästan klar dagen innan o sen glazea o köra färdigt på Grill.