Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snälla! Hjälp mig med Köttet!!

  • frejamichaela 14 juni 2012

    Ska ha en stoor fest och ska servera bla fläskfile.
    Köttet ska vara helstekt.

    Vill helst pga tidsbrist tillaga köttet dagen innan men hur ska jag sedan värma upp det?

    Ugnen kommer att vara proppfull med grejer så där får den nog inte plats!

    Kan man ta stekpannan och hälla i lite sparad vätska eller lite vatten och sedan lägga på ett lock? Fungerar det?
    Vill ju inte att fileerna ska bli torra eller "överkokta".

    Snälla hjälp mig!

  • anluk 14 juni 2012

    Finns ju mängder med recept på marinerad fläskfile som serveras kall vilket är underbart gott. Kanske det hade varit något. Sök på marinerad fläskfilé så får du tips.

  • husmusen88 14 juni 2012

    Enklast om du inte har plats är att servera kallskuret eller värma i micro om du inte kan använda ugnen. Jag skulle inte ha kokat dem i stekpannan beroende på vad du har gjort med fläskfilen.

  • The_mama97mia 14 juni 2012

    Håller med, kör dubbelmarinerad filé istället och servera kall.
    Alternativet - men du nämner det inte själv - är att köra den nästan klar dagen innan o sen glazea o köra färdigt på Grill.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.