Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

MÅNADENS RIS

  • Smulpajen 27 december 2008

    Månadens ris går till MK som förstört sin egen klubb och satt munkavle på medlemmarna. Att bara visa trådar som är rena mattrådar under matprat är botten. I och med det har forumet dött och inga fria diskussioner är längre möjliga. SKÄMS MK:@(N)(N)

  • segerwitch 27 december 2008

    :@Ja! Matklubben har verkligen bundit ris på sin egen rygg. Förut var det en livlig konversation på matprat, vilket gav lite av livats krydda, nu är det ganska dött där. Hur länge skall det dröja innan Mk inser det.:'((N)(N)

  • Geronimo 27 december 2008

    Bra att Du öppnat tråden Smulpajen.
    Det var länge sedan det var nåt roligt på MK.
    God Fortsättning!(Y)

  • farmoringer 27 december 2008

    Jag vet inte, men varför börjar ni inte själva nån bra tråd??
    Tror inte det bara finns en fårskock, som ni kallar det, på MK...Utan en massa roliga, trevliga och härliga medlemmar..
    Att det inte går se trådarna som inte handlar om mat, det håller jag med om är jättedåligt. Men nu är det som det är, i alla fall än så länge, man måste klicka en gång extra för att hitta de trådarna. Men sen är det väl upp till oss igen att börja starta slagfärdiga trådar. De behöver ju inte handla om att tala om hur dåligt det är på Mk...Eller? Vi vet att det är segt osv, osv. Men det måste väl ändå finnas andra samtalsämnen. Vad är det som saknas? Börja nån tråd så ska ni se att många hänger på...

  • anluk 27 december 2008

    Förstår faktiskt inte varför man fortsätter gå in på en sida som man tycker är så jäkla kass. Varför ödsla bort sin tid med något man tycker är skit??? själv gillar jag mk, så därför är jag kvar här. Hade jag inte gillat sidan hade jag naturligtvis inte fortsatt gå in här varje dag.....

  • Smulpajen 27 december 2008

    Nu startade jag ju den här tråden för att jag tycker MK blivit riktigt kass. Tidigare var här livligt och en massa stämning, både bra och dålig. Ser ni inte själva hur dom förstört klubben? Har ni inte läst regelboken? Tycker ni det är bra att man inte får skriva vad man vill och vad man tycker i ett fritt forum? Som det nu blivit är det inget fritt forum. Varför sopa alla ämnen som inte handlar direkt om mat under mattan? Ett forum fyller en viss social funktion. Och farmoringer och anluk, ni har ju själva skrivit många inlägg i andra trådar som inte handlat om mat. Då antar jag att även ni tyckte det var både roligt och trevligt. Är det inte så ett forum ska funka, där vi pratat med dom vi "lärt känna"? Jag tycker iaf det är tragiskt med dessa diktaturfasoner mk nu börjat med. Men, det finns andra siter som är trevliga där man får samtala om vad man vill. Jag tycker bara det är trist att man förstört en klubb där så många har haft en gemenskap.

  • Lotten_J 28 december 2008

    Personligen går jag aldrig in på sidor som jag inte gillar, dom låter jag helt enkelt bli att besöka...mkt enkelt. Varför besöka sidor man tycker är så dåliga? Alla har vi ju olika tycke och smak. Det finns säkert någon trevlig sida där du, smulpajen, trivs mkt bättre på.....googla så hittar du säkert något som passar dig....google är bra till mkt (Y)

  • segerwitch 28 december 2008

    :o Till farmoringer, anluk och Lotta_J. Farmoringer fårskock använder jag som liknelse, det vill inte säga att man kallar folk för får!..Och visst kan man gå till andra sidor, vilket jag ofta gör också.
    Men! Är det fel att beklaga sig över något som var bra och roligt förut?????F-n var lite ärliga, tycker ni VERKLIGEN att Mk har blivit bättre????Jag tycker att Mk forun har blivit botten..SYND!..Behöver
    vi vuxna människor massa LÖJLIGA regler, NIX???Titta lite på matprat.. det dröjer timmar mellan varje inlägg, så var det inte förr. Förut var det en livlig forum, nu är den nästan död. Jag tycker att
    Mk, som var både rolig och bra, skall återgå till att bli en samlingsplats för matintresserade och där man kunde prata fritt, om både det ena och det andra. Så därför säger jag FY SKÄMS MK!(N)

  • se69 28 december 2008

    :'( Hej
    Jag är ny här på Matklubben och tycker den här sidan
    ang.Månadens ris handlar tydligen om den som kan gnälla mest. Som damen från Näsum, bara gnäll och gnäll.
    Skriv om något roligt istället då blir kul och titta på denna sida igen...(N)

  • Smulpajen 28 december 2008

    Skrivet av se69 den 28 dec 2008

    :'( Hej
    Jag är ny här på Matklubben och tycker den här sidan
    ang.Månadens ris handlar tydligen om den som kan gnälla mest. Som damen från Näsum, bara gnäll och gnäll.
    Skriv om något roligt istället då blir kul och titta på denna sida igen...(N)

    Hej! Eftersom du är ny så vet du nog inte hur tongångarna och reglerna varit tidigare. Då var det ett fritt forum där vi kunde tycka och skriva vad vi ville om villka ämen som helst. Nu är alla ämnen som inte handlar om mat sopade under mattan, och syns inte om man inte leter. Forumet var LEVANDE. Nu har det stendött, tyvärr. Skulle varit roligt att få igång lite liv i trådarna igen men, folk vågar väl inte längre. Dessutom är det ju inte stor idé att starta en tråd som ingen läser. Hade denna tråden synts som det gjorde tidigare så hade det varit massor av inlägg vi det här laget. Men ingen bryr sig längre. Inte jag heller faktiskt. Många har slutat vara här, så även jag. Tittar in nån gång ibland, det är allt. Några mer recept kommer det inte från mig. Behandlar man inte sina medlemmar just, finns heller ingen anledning att bidra med sina recept för att göra en sida som motarbetar medlemmarna.

  • systeryster 28 december 2008

    Mk har väldigt tydligt markerat att de vill att MK ska ha focus på recepten och matprat.Att hitta det andra är ett konststycke och de riktigt populära trådarna är så långsamma att det blir error om man försöker gå in på dem.Det är lättare att komma in så här dags på dygnet, men vem är ledig och kan det annat än nu över julen. Nu har jag fått klaga lite, så känns det bättre.
    Tycker ändå att det är en rolig klubb och jag kommer att fortsätta besöka den och hålla kontakten med de trevliga människor jag fått kontakt med via MK. Hoppas se69 inte hinner bli avskräckt av att sidorna är så sega och att vi gnäller som vi gör över det. Välkommen till MK!
    Det här att det var bättre förr innan reglerna tycker inte jag. Det behövdes regler för hur och vad som tillhör respektfullt bemötande när man skriver i trådarna och det har blivit bättre tycker jag.
    Håller även med LottenJ om att det ju är valfritt vad man tittar på för hemsidor, har själv kollat en massa annat när sidorna var allt för sega.

  • Geronimo 29 december 2008

    Hej Bedrövliga klubben.:@
    Man blir så J*a f*d på att det inte går att fixa till, så att det inte ska behövas flera timmar att ladda ner recept.(N)
    Jag skulle ladda ner ett recept igår, och Jag höll på 1 timme och 15 minuter,
    blev utloggad och utloggad och....osv....:@(N)

    Det gick inte.(N)

    Vad håller matklubben på med egentligen?:o

    Skriver fler bedrövliga regler och skiter i medlemmarna eller vadå?:o

    Det verkar i alla falla inte gå snabbare till medlemmars fördel i alla fall.(N)

    Det skall vara en trivsam klubb, skriver Lind.:D

    Men snälla Lind sätt fart och gör nåt kreativt med klubben så att den blir trivsam igen.:(

    Den är ju botten.(N)
    Ni är som en skock musslor, bara stänger in Er i Era skal, utan att ta hänsyn till medlemmarnas
    väl och ve.(N)
    När det tar 10 minuter att BARA byta sida inom samma tråd är ingen höjdare, om man över huvudtaget kan byta sida utan att bli utloggad.
    Sen undrar Ni varför det är irriterat på klubben::@
    Jag har många idéer ang. trådar till matklubben, men dom behåller Jag för mig själv.:o
    Tur att det finns andra siter, med positiv ledning.:p

  • Lilljeppe 30 december 2008

    Jag håller med systeryster helt.:) Det jag vill tillägga är att: Jag älskar matklubben och dess medlemmar. Sen tycker jag att det borde gå snabbare med nya servrar. Varför det inte gör det förstår jag inte:o Sen tycker jag att matprat ska ligga som underflik så som lekar gör idag. Som överst flik kan man ha en tråd som heter Mat och dryck. Det är något jag försöker få att gå igenom hos matklubbens ledning... Vi får väl se om jag lyckas. :D Då skulle alla trådar synas och man behöver inte leta sig fram till andra trådar med roligt prat. Dessutom kan man ignorera den fliken om man inte vill läsa dessa trådar.
    Vad tycker ni om det tipset med underflik som lekarna ligger idag? Var det ett bra förslag?
    Lilljeppe

  • Disen 30 december 2008

    Tycker det låter som ett bra förslag Lilljeppe. Det hade underlättat så man slipper "klicka" i onödan. Som det är nu så får man gå in på 20 senaste inläggen för att se de trådar som inte innerhåller matprat.

    Hoppas dom fixar till " min sida" oxå för nu är den så dålig. Botten att man inte kan gå tillbaka och kolla sin inlägg som man gjort för en vecka sedan eller mer.

    Annars är MK en toppen sida som jag inte vill vara utan. :p

  • farmoringer 30 december 2008

    Jag har också skickat det förslaget til Mk om nya flikar och att rutan som det står allmänt på borde döpas om till matprat.. Så hopas kan vi ju alltid. Och det är ju inte som vissa tror att man inte får diskutera annat än mat. Är ju hur du diskuterar det...

  • systeryster 31 december 2008

    (Y)Naturligtvis är det betydligt roligare när någon håller med en än säger emot
    Någon överdriven beundran har jag i alla fall inte märkt av. Men jag bildar gärna en grupp för inbördes beundran med vem som vill.(L)
    Tycker att det är färre som är med på lekarna sedan de hamnade under egen flik.
    Det är naturligtvis lättsamt att klicka på det som syns i rutan under matprat.
    Skulle önska att det fanns flera rutor i marginalen för olika ämnen som lekar ,debatt, mat och dryck, fråga bagran osv. istället för flikar att klicka på. Någon som förstår vad jag menar?:o

  • Lotten_J 31 december 2008

    Jag har också efterlyst dessa "flikar" som Lilljeppe givit som förslag (Y) Men någon grupp av inbördes beundran har jag då inte lagt märke till....de är väl bra att folk kan vara sams (L)

  • Matklubben 5 januari 2009

    Denna tråd har blivit rensad då många inlägg var anmälda och det förekom råa ord mot varandra.
    MVH
    Matklubben.se

  • Smulpajen 5 januari 2009

    Skrivet av Matklubben.se den 5 jan 2009

    Denna tråd har blivit rensad då många inlägg var anmälda och det förekom råa ord mot varandra.
    MVH
    Matklubben.se

    Dåligt(N)

  • Statarfrun 5 januari 2009

    Det någonting som Jag INTE förstår.:o
    Det är när någon öppnar en tråd, där man klagar att matklubben blivit sämre.
    Då helt plötsligt kommer det kommentarer från vissa att det gnälls, och att dom inte skulle gå in i dessa trådar, för att dom är botten.(N)
    Ändå är det samma medlemmar som "går in" på dessa trådar och beklagar att trådarna är så dåliga.(N)
    Jag kan i Min vildaste fantasi förstå, varför dom som är inne i bla. tråden Va kass allting .... osv eller Månadens Ris och tycker att dom trådarna är dåliga,
    och ...att dom är inne på dom trådarna över huvudtaget, förstår inte Jag.
    Varför startar Dessa medlemmar inte"egna" trådar? Är det för att det inte finns fantasi nog för att andra medlemmar INTE har intresse av dom ämnen som tas upp, eller är det enkom för att dom är avundsjuka på trådar som blir populära bland andra medlemmar än dom själva.
    Men å andra sidan verkar dom gilla att vara inne på trådarna med synpunkter om matklubben, eftersom i varje tråd som startas så är samma gnälltanter framme.:(
    Jag skriver gnälltanter, för alla karlar tycks ha hoppat av eller blivit censurerade.:'(
    Nä! Gnälltanter.:(
    Starta Er egen tråd nu utan att klaga på nånting, så får Vi se hur många besökare det blir.(N)

    Grattis och tack till Smulpajen och boz och några till, som skapat trådar där det blir debatt i, och som öppnar medlemmars sinnen, utan att bara säga Ja tack och amen.(Y)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.