Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Getost

  • 5 december 2000

    Jag har hört att man imnte alls ska dricka rött vin till getost, vad rekommenderar ni att man ska dricka till?

  • 5 december 2000

    Till getost är ett vitt torrt på druvan Sauvignon Blanc det bästa du kan dricka.

  • 14 december 2000

    Beroende av ostens karaktär. Till torra getostar passar Alsace Gewurztraminer Vendange tardive(Sent skördade druvor, söt, doft och smakrik).Eller ett söt Sauternes. Till färska getostar kan du ta ett kraftfullt Beaujolais eller liknande Rioja. så du kan ta ett lungt andetag gällade dom röda vinerna som visst går att dricka till.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.