Jag ska bjuda på en nutellasemifreddo, men skulle vilja bjuda på nåt alkoholaktgt till. Vad passar till detta tror ni? Antingen nåt dessertvin eller är kaffe och nån likör godast?
Receptet på vad jag ska göra.
therese-gottochblandat.blogspot.se/2011/08/nutella-semifreddo.html
JennyV27 september 2012
Kaffe och choklad är oslagbart för mig, så en kopp kaffe och varför inte en Kahlua till. Den är ju väldigt söt så det kanske blir för sött men det är väldigt god!!
sju27 september 2012
Portvin är gott till desserter.
slarvan27 september 2012
Skrivet av sju den 27 sep 2012
Portvin är gott till desserter.
Ja, det är ju det. Men passar det med portvin till alla sortes desserter? Vilka är godast, och vilken kan tänkas passa till min dessert?
patrickwester28 september 2012
Kör ett eiswein eller ett marsalavin, det blir kanon. Eiswein hör kanske inte till vanligheten att man har druckit så det kanske vore något...:)
Roggan28 september 2012
Jag gjorde en gång varm choklad på vahlronachokladkaka, vaniljstång och apelsinrom och serverade till Nutellasemifreddo. Var en mycket lyckad kombination. (Smakade som romerska bågar.)
slarvan28 september 2012
Skrivet av Roggan den 28 sep 2012
Jag gjorde en gång varm choklad på vahlronachokladkaka, vaniljstång och apelsinrom och serverade till Nutellasemifreddo. Var en mycket lyckad kombination. (Smakade som romerska bågar.)
Oj, det lät komplicerat, men tack ändå :)
Ska kolla in dessertvinerna jag fick tips om i inlägget ovanför, tack :)
Jag ska bjuda på en nutellasemifreddo, men skulle vilja bjuda på nåt alkoholaktgt till. Vad passar till detta tror ni? Antingen nåt dessertvin eller är kaffe och nån likör godast?
Receptet på vad jag ska göra.
therese-gottochblandat.blogspot.se/2011/08/nutella-semifreddo.html
Kaffe och choklad är oslagbart för mig, så en kopp kaffe och varför inte en Kahlua till. Den är ju väldigt söt så det kanske blir för sött men det är väldigt god!!
Portvin är gott till desserter.
Portvin är gott till desserter.
Ja, det är ju det. Men passar det med portvin till alla sortes desserter? Vilka är godast, och vilken kan tänkas passa till min dessert?
Kör ett eiswein eller ett marsalavin, det blir kanon. Eiswein hör kanske inte till vanligheten att man har druckit så det kanske vore något...:)
Jag gjorde en gång varm choklad på vahlronachokladkaka, vaniljstång och apelsinrom och serverade till Nutellasemifreddo. Var en mycket lyckad kombination. (Smakade som romerska bågar.)
Jag gjorde en gång varm choklad på vahlronachokladkaka, vaniljstång och apelsinrom och serverade till Nutellasemifreddo. Var en mycket lyckad kombination. (Smakade som romerska bågar.)
Oj, det lät komplicerat, men tack ändå :)
Ska kolla in dessertvinerna jag fick tips om i inlägget ovanför, tack :)