Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelmust

  • annbrittb 10 september 2013

    Hej
    Är det någon av alla kloka som vet något om äppelmust, egen tillverkning. Jag har flaskor, utan skruvkork, och nu undrar jag om jag kan pastörisera must i dessa och använda plast"lock" eller vanlig naturkork och försluta med. Funkar pastöriseringen då?

  • gladavmat 10 september 2013

    Vi häller musten i plastflaskor och fryser dem tycker det blir godare än att pastörisera...fyll inte flaskorna helt bara.

  • annbrittb 10 september 2013

    Det blir för fullt i frysen {waving}

  • gladavmat 11 september 2013

    Ja knökfullt! Men jag har på Apoteket fått små kattiga plastflaskor, som de har sterilt vatten i, de är lättare att stapla och tar mindre plats än runda.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.