Jag köpte igår en kalkonbröstfilé och jag undrar vad jag ska göra med den? Jag kan väl tänka mig att det är ungefär som kyckling, men jag skulle tycka det var kul att helsteka den eller nåt, för den för ganska stor. Är det någon som har något recept på något gott man kan göra med kalkon?
farmoringer5 februari 2009
Om du söker på kalkonfilé så finns den frågan redan under trådarna nånstans. När jag frågade så fick jag tips att söka på Ingelsta kalkon. Men sen var det en medlem som hade sitt recept och en som skrev ner recept i tråden...
Jag köpte igår en kalkonbröstfilé och jag undrar vad jag ska göra med den? Jag kan väl tänka mig att det är ungefär som kyckling, men jag skulle tycka det var kul att helsteka den eller nåt, för den för ganska stor. Är det någon som har något recept på något gott man kan göra med kalkon?
Om du söker på kalkonfilé så finns den frågan redan under trådarna nånstans. När jag frågade så fick jag tips att söka på Ingelsta kalkon. Men sen var det en medlem som hade sitt recept och en som skrev ner recept i tråden...
.
Det lät gott, Tack för tipsen!