Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlöksdressing

  • Hjotrongull 13 januari 2008

    Vitlöksdressing är ju gott till det mesta...Det äter vi ofta hemma hos oss...Vad brukar ni använda när ni gör vitlöksdressing? Kunde vara kul att variera sig lite.När jag ska vara nyttig gör jag den ofta på naturell yoghurt ,vitlök och kryddor... Gillar även med olja, vinäger, vitlök och kryddor...:)

  • Lena 13 januari 2008

    Jag brukar använda creme fraiche vitlök kryddor

  • anluk 13 januari 2008

    Använder naturell yoghurt alt. grekisk youghurt (den på spann), vitlök, lite olja, salt, svartpeppar.

  • Kockis88 13 januari 2008

    Jag brukar använda vitlök, majonäs (lite), youghurt salt, vitpeppar och kanske lite vatten om man behöver spä den lite sen kan man alltid ha i lite chilipulver eller annan stark krydda för att få lite hetta.

  • Hjotrongull 13 januari 2008

    Skrivet av carjoh den 13 jan 2008

    Vitlöksdressing är ju gott till det mesta...Det äter vi ofta hemma hos oss...Vad brukar ni använda när ni gör vitlöksdressing? Kunde vara kul att variera sig lite.När jag ska vara nyttig gör jag den ofta på naturell yoghurt ,vitlök och kryddor... Gillar även med olja, vinäger, vitlök och kryddor...:)


    Kunde föresten vara kul att höra vad ni brukar göra för andra dressingar också...:)

  • Guhawi 13 januari 2008

    2 dl lätt Creme Fraiche
    1 pkt Knorrs Grekisk Dressing kryddor (dom där små påsarna man köper om 3 förp)
    Vitlök efter smak
    Skvätt citronsaft
    Salt och Peppar

    Supersmarrigt! (Y)

    //Gunilla

  • farmoringer 13 januari 2008

    jag gör på gräddfil, vitlök, cayennepeppar, herbamare och lite tomatpure...

  • Okänd 13 januari 2008

    Creme fraiche, vitlök och kryddor.

  • Gonta 13 januari 2008

    Creme fraiche, mango chutney och curry. Så himla gott till Taco

  • ikah 13 januari 2008

    Majonnäs och gräddfil sen blandar man i de kryddor man vill ha just då.

  • evaldo 13 januari 2008

    Jag gör som alla ni andra så jag har inget nytt att komma med.

  • tilda 16 januari 2008

    Jag tar ungefär lika delar majonnäs och filmjölk, salt, peppar, vitlök och en skvätt rödvinsvinäger tills det smakar som jag vill.

  • tilda 16 januari 2008

    kebabsås: fil, majonnäs,gul lök, vitlök, salt,peppar, italiensk salladskrydda, cayennepeppar.

  • snutten 16 januari 2008

    Jag har en dressing som är gjord på:
    1/2 dl vinäger, 1/2 tsk salt, 2 krm vit el svartpeppar, 1/2 dl olja, 1 dl vatten och 1-2 pressade vitlöksklyftor.
    Man blandar ihop allt i en flaska och skakar ihop dressingen i den.
    Gott till sallad!
    Annars är det creme fraiche, vitlök och kryddor

  • lennali 16 januari 2008

    Till fisk gör jag en röra på creme fraiche, bostongurka, salt och peppar, som får stå och dra sig lite innan servering.

  • evaldo 16 januari 2008

    créme fraiche, yoghurt majonnäs, vitlök och kryddor

  • Prima 25 februari 2008

    Hm. Till vardags blir det nog bara en på gräddfil som bas... den är fluffig och bra, samt inte FÖR fet. Salt. peppar, vitlök och en gnutta chilisås (läs: typ en tsk)

    På sommaren till grillat brukar jag göra en riktig kaloribomb - det är ett restaurangrecept, kanske därför skålen slickas var gång : ) haha. Den är på äggulor, olja, lättcremefraiche (eller fet), vitlök, salt och peppar.

    Helt outstanding, men den kan man inte äta för ofta.... ähum!

  • tilda 26 februari 2008

    http://www.matklubben.se/recept/kebabsaas_15646.html
    Den här är jättegod.

  • mistralwind 26 februari 2008

    personligen gillar jag när man slår i en skvätt fransk senap i dressingen (eller som sås till kyckling el fläskfilet), med vitlök, salt och svartpeppar. Mumma, både oljevarianten och med creme fraiche el youghurt. (Y)

  • Libra 26 februari 2008

    Creme fraiche,chilisås och vitlök.....MUMS!! Den äter vi till det mesta men vi har faktiskt bytt ut tacosåsen mot denna....Jättegott...
    Brukar hacka gurka o sätta i när vi har grillat kött...(Y)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.