Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jag har inte glömt MK eller er medlemmar

  • lennali 3 juni 2009

    Hej alla
    Vill på detta sätt tackar alla som har sparat recept av mig, kommenterat recept eller skrivit i gästboken. Jag ska försöka svara, men mitt liv är just nu väldigt upp och ner. Men jag är av hela mitt hjärta väldigt tacksam ska ni veta.

    Som ni kanske har sett, har min aktivitet på MK inte varit den bästa på den senaste tiden. Hela början av 2009 har den ena tråkigheten efter den andra avlöst varandra.

    Först krångel på arbetet sedan fick jag en propp i benet i början av april som då har gjort att jag inte har orkat sitta vid datorn eftersom benet har svällt och värkt. Benet är fortfarande inte bra, så det är micro stunder som gäller vid datorn.

    Sist det allra tråkigaste, våran mamma gick bort på Mors dag, en förlust som är väldigt tung. Men vi hann fira mamma på söndag mitt på dagen och allt var bra. Hon satt uppe och pratade och var glad, men lite trött. Klockan 6 på kvällen ringde dom och sa att vi måste komma upp eftersom hon hastigt hade blivit sämre. Det tar ca 7 minuter att köra dit, men vi hann inte, hon hade gått bort när vi kom dit.

    Så just nu har vi 100 saker att ordna och man försöker överleva själv. Till stugan ska jag flytta ut så fort mammas lägenhet är tömd och städat. Jag behöver tystnade och lugnet på ön, jag behöver bara vara mig själv. Så aktiviteten på MK blir ännu mindre i sommar.

    Till sist önskar jag alla en trevlig och skön sommar och var rädd om er.

    Många kramar från Lena

  • ros 3 juni 2009

    En stor och varm kram till dig Lena!
    Jag har saknat dig på MK.
    Jag önskar dig en skön och avkopplande sommar.
    Hoppas att du kan samla krafter under sommaren.
    Var rädd om dig Lena
    En stor och varm kram ifrån Ros

  • farmoringer 3 juni 2009

    Hej Lena.

    Så tråkigt att din mamma gått bort. Så tråkigt att du inte mår bra.
    Men jag hoppas att allt ordnar upp sig för dig. Stunden i stugan senare kan säkert göra underverk. Tid för meditaion osv. Stillheten och ron.
    Sköt om dig......Du ska veta att mina tankar är hos dig...
    Kram Inger

  • Okänd 3 juni 2009

    Hej Lena! En stor kram till dig i din svåra stund(L).......Min pappa gick bort i Mars och det känns ännu tungt......Jättesvårt att förlora en nära anhörig.
    Stå på dig nu och krya på dig så gott det går......Jag håller med Inger, att stunden i stugan kan göra underverk. Sköt om dig nu så du tillfrisknar snart.
    Massa varma kramar till dig(L)

  • Mammamu 3 juni 2009

    Usch, vilka tråkigheter du har råkat ut för. Hoppas att du kryar på dig och att årets andra halva blir en härlig tid!!! Sköt om dig!!!

  • anluk 3 juni 2009

    En stor kram från mig till dig. Jobbigt när man hela tiden blir drabbad av än det ena än det andra. Sköt om dig!!!

  • Disen 3 juni 2009

    Förstår att allt känns jobbigt. Hoppas du kan samla kraft i stugan. På något sätt så har man faktiskt oanader krafter att ta till i jobbiga perioder.
    Ta nu hand om dig själv. Och kom ihåg att man inte behöver göra alla "måsten" på en gång.
    Ta dig tid att sörja.
    Och som du vet, så är det i motvind som en drake lyfter.
    Varma kramar Disen(L)

  • Lotten_J 3 juni 2009

    Tråkigt och jobbigt när det blir mkt motgångar i ens liv. Hoppas du får en skön sommar med mkt sol och värme och att du får krafterna åter så fort som möjligt.

  • The_mama97mia 3 juni 2009

    kära lennali, vad tråkigt att höra att du haft så mkt motigt. Många varma tankar går till dig.
    Kram Mia

  • systeryster 3 juni 2009

    Ibland samlas allt jobbigt på hög.Smärtor kan ta kål på livslusten, liksom sorg.Det är jättebra om du har något andningshål där du kan återhämta dig som ön och stugan. Psyket är något underfundigt för det brukar se till att vi bara tar in det vi orkar, så vi får hitta igen oss i egen takt och nyorientera oss i tillvaron. Hoppas du har nära och kära som du kan dela allt med. Ingen ska behöva brottas med allt ensam , det ska i alla fall kännas valfritt. Själv känner jag bävan inför att samma kan hända oss andra. Det är tur att man inte vet allt som ska hända i förväg. Jag tror ju att det finns mycket gott som väntar dig också, men var sak har sin tid.
    Tänker på dig ! (L)

  • markus 3 juni 2009

    Beklagar förlusten.

  • popik 4 juni 2009

    Hej lennali. Tråkigt att så mycket har hänt dig. Men tänk nu inte på oss utan ta den tid du behöver för att sörja färdigt och samla nya krafter, vi finns här nu du är redo att komma tillbaka. Kram popik.

  • Roskerstin 4 juni 2009

    Hej Lena, jag beklagar verkligen sorgen. Jaa, som man säger en olycka kommer sällan ensam. Men konstigt nog så verkar vi människor ha en slags 'efterbrännkammare 'som slår till i de allra mörkaste och svåraste stunder. Jag vet själv, då jag miste mitt första barnbarn, nu i sommar är det 10 år sedan, hon blev bara 9 år. Men konstigt nog så går livet vidare ändå även om sorgen finns där, men man lär sig att leva med den och att minnas de fina och ljusa stunderna och allt vad personen hann ge under sin livstid. Ta hand om dig och ta stunder varje dag där du bara 'är' och vilar i stunden. Och hoppas du kan njuta lite i sommar i stugan där du förhoppningsvis kan ha lugn och ro. Och återigen som jag nämnt tidigare, så är jag så imponerad av strukturen i din kokbok och jag kommer säkert att hitta flera goda recept där. Kram, ta det lungt och sköt om dig/Kerstin

  • Gunn57 4 juni 2009

    Hej Lena Tänker på dig, Ta det lungt och sköt om dig.
    Hoppas du får en lugn och skön sommar

  • Okänd 4 juni 2009

    Tänker mycket på dig.

  • Lena 4 juni 2009

    Tänker på dig och hoppas att du får en under bar sommar trots allt... Många varma kramar från Lena(L)

  • chrisq 4 juni 2009

    hej jag beklagar din stora sorg o hoppas du ska få en fin sommar trots allt .var inne på din sida och tog en massa recept gud vad mycket gott du har får fortsätta senare och gå igenom du måste vara jätte duktig att laga mat kram från en nöjd medlem(Y)

  • majamia 4 juni 2009

    Hej Lennali! Tråkigt att höra att du inte har det bra! Hoppas att allt snart vänder och blir bättre, även om det känns tungt nu!
    Var rädd om dig och ta vara på stunden.
    Ha det så mysigt i stugan!
    Kram Marie

  • sajoh69 4 juni 2009

    Hej Lennali

    Mina tankar är hos dig!

    Vi väntar på dig tills du kommer tillbaka med nya krafter!

    Kram Sussi

  • MrsC 4 juni 2009

    Lennali, jag beklagar sorgen. Varma tankar och kramar till dig.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.