Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

ost

  • 31 december 2007

    använer ni ost ofta när ni lagar mat eller som pålägg? själv är jag mycket dålig på det. men hittade en sida på nätet med mycket ost som man kan köpa, om ni är intresserade: http://www.falbygdensost.se/

  • irrevirre 1 januari 2008

    Jag tillhör dom som inte tyckte att det var någon riktig frukost utan ost...... men nu har jag kommit på att jag inte tål ost.
    Jag äter fortfarande färskost och använder även i matlagning. Parmesan t. ex. är ju så gott. Egentligen skulle jag väl låta bli helt.

    Det leder mig in på en fråga angående. tofuost o. dyl.
    Jag startar en tråd på det för säkerhets skull.

  • evaldo 1 januari 2008

    Jag använder ost när jag lagar gratänger t ex. Helst då Parmesanost då den ger en jättebra smak på maträtten.
    Dessutom är den hållbar i kylen.
    Annars till mackan blir det Magre 10 % eller någon annan mager ost.

  • farmoringer 1 januari 2008

    Använder ost mest som pålägg, varje dag och då allerum präst eller kvibille cheddar, feta ostar..
    Använder mögelostar då och då i olika färsrätter och även i såser....

  • anluk 1 januari 2008

    Använder ost i pastasås och i gratänger. Parmesanost har jag alltid till pasta som tillbehör:) Mögelost är också gott i mat.
    Ost på mackan händer ju.

  • Okänd 1 januari 2008

    Använder ost i gratänger,sallader och på mackan.Kan inte vara utan ost.Det är så gott och helst i smält form.MUUUUUMS!(Y)

  • imse 1 januari 2008

    Västerbottensost är min stora passion, men jag uppskattar chévre,halloumi,fetaost i matlagningen.
    Äter inte så mycket mackor. Men en bit gorgonzola och ett glas portvin är inte fel nån gång emellanåt.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.