använer ni ost ofta när ni lagar mat eller som pålägg? själv är jag mycket dålig på det. men hittade en sida på nätet med mycket ost som man kan köpa, om ni är intresserade: http://www.falbygdensost.se/
irrevirre1 januari 2008
Jag tillhör dom som inte tyckte att det var någon riktig frukost utan ost...... men nu har jag kommit på att jag inte tål ost.
Jag äter fortfarande färskost och använder även i matlagning. Parmesan t. ex. är ju så gott. Egentligen skulle jag väl låta bli helt.
Det leder mig in på en fråga angående. tofuost o. dyl.
Jag startar en tråd på det för säkerhets skull.
evaldo1 januari 2008
Jag använder ost när jag lagar gratänger t ex. Helst då Parmesanost då den ger en jättebra smak på maträtten.
Dessutom är den hållbar i kylen.
Annars till mackan blir det Magre 10 % eller någon annan mager ost.
farmoringer1 januari 2008
Använder ost mest som pålägg, varje dag och då allerum präst eller kvibille cheddar, feta ostar..
Använder mögelostar då och då i olika färsrätter och även i såser....
anluk1 januari 2008
Använder ost i pastasås och i gratänger. Parmesanost har jag alltid till pasta som tillbehör:) Mögelost är också gott i mat.
Ost på mackan händer ju.
Okänd1 januari 2008
Använder ost i gratänger,sallader och på mackan.Kan inte vara utan ost.Det är så gott och helst i smält form.MUUUUUMS!(Y)
imse1 januari 2008
Västerbottensost är min stora passion, men jag uppskattar chévre,halloumi,fetaost i matlagningen.
Äter inte så mycket mackor. Men en bit gorgonzola och ett glas portvin är inte fel nån gång emellanåt.
använer ni ost ofta när ni lagar mat eller som pålägg? själv är jag mycket dålig på det. men hittade en sida på nätet med mycket ost som man kan köpa, om ni är intresserade: http://www.falbygdensost.se/
Jag tillhör dom som inte tyckte att det var någon riktig frukost utan ost...... men nu har jag kommit på att jag inte tål ost.
Jag äter fortfarande färskost och använder även i matlagning. Parmesan t. ex. är ju så gott. Egentligen skulle jag väl låta bli helt.
Det leder mig in på en fråga angående. tofuost o. dyl.
Jag startar en tråd på det för säkerhets skull.
Jag använder ost när jag lagar gratänger t ex. Helst då Parmesanost då den ger en jättebra smak på maträtten.
Dessutom är den hållbar i kylen.
Annars till mackan blir det Magre 10 % eller någon annan mager ost.
Använder ost mest som pålägg, varje dag och då allerum präst eller kvibille cheddar, feta ostar..
Använder mögelostar då och då i olika färsrätter och även i såser....
Använder ost i pastasås och i gratänger. Parmesanost har jag alltid till pasta som tillbehör:) Mögelost är också gott i mat.
Ost på mackan händer ju.
Använder ost i gratänger,sallader och på mackan.Kan inte vara utan ost.Det är så gott och helst i smält form.MUUUUUMS!(Y)
Västerbottensost är min stora passion, men jag uppskattar chévre,halloumi,fetaost i matlagningen.
Äter inte så mycket mackor. Men en bit gorgonzola och ett glas portvin är inte fel nån gång emellanåt.