Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skriva recept

  • lennali 31 januari 2008

    När ni skriver in recept, kollar ni ex. på "sök recept" om det redan finns inskrivet?
    Jag kollar på namnet på mitt recept i sökrutan, finns det inte där skriver jag in receptet. Ev. kan jag ha missat något i början när jag blev medlem. Vi behöver inte 2-3 recept av samma, vi kanske underlättar för Lind och gänget om vi försöker att undvika dubletter och ibland tom treletter.
    Kram på er alla, jag menar inget illa. :D

  • Queenie 31 januari 2008

    Jag försöker göra det, la in en banankaka med choklad nyss som lilljeppe också lagt ut, men den var inte exakt samma ingredienser i, så då la jag ut den ändå. En del recept skiljer ju sig lite faktiskt. Sen kan jag ju förstås ha missat också, är ju gammal och glömsk

  • 31 januari 2008

    det gör jag med

  • evaldo 31 januari 2008

    Jag brukar kolla om det finns liknande recept inlagda, ibland är det samma, men skiljer lite i ingredienser då skriver jag in det.

  • Okänd 1 februari 2008

    Ja,det brukar jag.Ibland finns samma recept under annat namn eller så är det lite ändrat på nån ingrediens,men ibland missar jag att kolla,sorry.

  • styvan 1 februari 2008

    Jag kollar oxå om receptet finns tidigare. Tyvärr har jag märkt att recept som finns på nätet ofta döps om till andra namn t ex XX:s köttgryta, osv., egoism eller annat det vet jag inte. Behåll gärna namnet på receptet istället så blir det lättare att se om det redan finns på matklubben. Jag har hittat en hel del recept som har fått andra namn men har precis samma ingredienser som de jag har hittat på nätet.:p

  • anluk 1 februari 2008

    Nej det skall jag ärligt erkänna att jag inte gör.............

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.