Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

slut på semestern

  • annaviola 8 augusti 2008

    tänkte bara kolla vad alla har hittat på för något på semestern i år. Vilket är erat bästa semesterminne denna sommaren ??????

  • festmaten 8 augusti 2008

    Vi har varit i Göteborg o hälsat på vår dotter(L)
    Då åkte vi en skärgårdstur en kväll, och åt skärgårdsbuffè på båten. Vi åkte från Lilla bommen. Det var en jättemysig kväll, fint väder o en härlig tur i den fina skärgården. Och maten var bara sååå god! Detta måste ni prova när ni är i Göteborg.

  • Annras 8 augusti 2008

    Vi har tillbringat en vecka i Kollevik utanför Karlshamn i Blekinge. Underbar natur och en trevlig stad, Karlshamn. Det finns en fiskrestaurang ett par hundra meter från vår stuga, Vägga Fiskrökeri, som serverar underbara fiskrätter!

  • Nallepuh13 8 augusti 2008

    Vi har varit i Kroatien på en ö som heter Brac. Helt underbart vill gärna åka dit snart igen. God mat trevliga människor och kristallklart vatten i havet. (Y)

  • BeaTris 8 augusti 2008

    Jobbar som timvikarie inom vården & har jobbat hela sommaren, så det blev "bara" en liten semester i High Chaparral förra helgen. Inte så mycket & inte så lyxigt men upskattat av både mig, särbon & mina barn. Kul att få göra något ihop :)

  • irrevirre 8 augusti 2008

    Hej alla glada igen!!
    Hoppas ni har en härlig sommar.

    Jag och min man har precis kommit hem från en otrolig bilresa i Västra USA. Det var så mycket bättre än vi vågat drömma om. Upplevt MASSOR! Ett axplock: Cyklat på Golden Gate-bron i San Francisco, njutit av solnedgången i Grand Canyon, upplevt 55 grader varmt i Death Vallye, fascinerats (och förfärats) av det galna Las Vegas, beundrat enorma träd i Yosemite park. Fick även se en vild svart björn, men tyvärr var det en som precis hade kört på den ....
    I L A träffade också en av min mans systrar som vi inte sett på 20 år .... då var hon 7 år ......
    Så det var en resa för livet!!

  • Delfin 8 augusti 2008

    (Y) Vi har precis börjat våran semester...........................:p

  • tantdrake 8 augusti 2008

    Åh! Underbart med en USAresa! *avisgrön*
    Mitt bästa under semestern var helt otippat en spontan vecka i husvagn på Pite Havsbad :o.
    Gillar inte husvagnsliv, Pite ligger ca 8 mil från Sävast så det var ingen resa att tala om... men....vilka häftiga härliga mänskor jag träffade tack vare min kompis! Så min behållning av semestern är hela det underbara norska gänget som campade vid Kanalen (L)
    Nu kommer snart en höst att njuta av! Haka på och slappna av du också (Y)

  • Ekorrungen 9 augusti 2008

    Har varit i Spanien med syrran, hennes kille och deras barn, Llorret de mar, ljuvligt(L) Var där 1 vecka, mellan 28-35º varje dag så vi låg vid poolen varje da, kom hem i söndags och blev sjuk i måndags(N)

  • anluk 9 augusti 2008

    Har varit i Tyskland och i Göteborg. Har jobbat stora delar av juli så maken och jag hade inte så mycket semester ihop. Bästa minnet är ju trots allt baden i havet som man kunnat göra denna sommar:p
    Nu har jag en vecka och den är efterlängtad kan jag lova!

  • BigganL 9 augusti 2008

    En vecka i hyrd stuga utanför Skellefteå även om vädret kunde ha varit LITE bättre!

  • Svesse60 9 augusti 2008

    Jag har arbetat hela sommaren på ett äldreboende, så jag har inte haft någon sommarsemester. Men på torsdag åker jag och en väninna på semester till Kreta/Rethymnon, det ska bli såååååå härligt! (Y)

  • marwis 9 augusti 2008

    Har haft en härlig båtsommar, med turer norrut längs Buhoskusten. Den bästa veckan var på Läsö med strålande sol och sköna bad. Hoppas bara att det blir en fin sensommar så att det går att fortsätta att bada i havet ett tag till. Bor bara ngn km från havet:D så det finns tillfälle ännu!!

  • irrevirre 9 augusti 2008

    Härligt att läsa alla sommarminnen:-)
    Mera mera!!!

  • Okänd 9 augusti 2008

    Vi har varit hemma hela sommaren...Har en stövarvalp att pyssla med .
    Det har varit skönt att vara hemma även om Pricken( Valpen) tar musten ur en.
    Börjar jobba på måndag igen,suck.....Inget jag hurrar över precis.
    :D:D:DIrreVirre, Vilken trevlig resa du har gjort....Blir nog lite avis,men bara lite.

  • Bowmore 9 augusti 2008

    Jag o Queenie har varit en vecka i Edinburgh Scotland. Fullständigt magisk stad. Oerhört vackra byggnader, otroligt vänliga människor, underbar miljö och natur. Gick på spökvandringar, smakade whisky, besökte slottet, var på Rosslyn chapell, smakade ännu mer whisky o öl.
    Rekommenderar verkligen detta. Billigt att flyga med Ryanair.

    Sláinte

  • ca70 9 augusti 2008

    :p Vilka härliga sommarminnen! Själv har sambon och jag inte haft semester ihop alls i år, men vi har fixat mycket med huset den tid vi haft ihop. Sen så har vi haft många grillkvällar med vänner och bekanta, och så en stor sommarfest. Men nu när det börjar ta på sommaren, känns det lite vemodigt... :'(
    Nästa år ska vi åka iväg hela familjen, förmodligen på en tältsemester uppåt landet, vilket var väldigt lyckat sist vi var iväg. Då tog vi hela västkusten upp till norska gränsen. Året innan var vi iväg på Öland, dessutom paddlade vi ett veckoslut vid Immeln och hamnade i ett stort åskväder när vi var mitt ute på sjön! Men, som sagt, i år blev det inget att åka iväg utan bara en massa mysiga kvällar med nära och kära.(L)

  • jas65 9 augusti 2008

    Jag och min familj har haft en halvdag i køpenhamn och det var en hærlig semesterdag det med så jag ær hel nøjd med min semester. Tycker att varje helgdag ær semester då vi kan tillbringa en helg tillsammans utan en massa måsten.
    Mvh
    Høfta och njut av av både ledighet och semester och glømm inte era minen från ledigheten och ta vara på de stunder ni har tillsamans.
    Anders

  • ros 9 augusti 2008

    :)Vi har varit en sväng på västkusten eller "bästkusten".
    Var i Smögen och åt räkor, i Lysekil gick vi på Havets hus.
    Åkte vidare till Orust och Tjön. Var i Göteborg och åt på Svarta Oliver.
    Var hemma ett tag.
    Nästa sväng var till Blekinge, Karlshamn mm
    Vi får hoppas att vi får en fin sensommar(Y)(Y)(Y)

  • irrevirre 9 augusti 2008

    Skrivet av Bowmore den 9 aug 2008

    Jag o Queenie har varit en vecka i Edinburgh Scotland. Fullständigt magisk stad. Oerhört vackra byggnader, otroligt vänliga människor, underbar miljö och natur. Gick på spökvandringar, smakade whisky, besökte slottet, var på Rosslyn chapell, smakade ännu mer whisky o öl.
    Rekommenderar verkligen detta. Billigt att flyga med Ryanair.

    Sláinte


    Ja, det är en stad med verkligen fascinerande byggnader.
    När vi var där var det svinkallt;-)
    Men jag kan tänka mig en långweekend där igen ändå.
    Var bodde ni? Något att rekommendera?

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.