Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Väldigt märkligt!

  • Prima 17 mars 2009

    Jag har varit rätt oaktiv på matklubben dom sista månaderna, har haft för mkt annat omkring mej. Idag när jag gick in för att kolla en kommentar jag fått på ett recept ser jag att jag har en meny ifylld för denna veckan tom fredag... Hur sjutton kan det komma sej? :@

    JAG har inte fyllt i den... o jag har frågat maken om det var han. Nope var svaret... :'(

    Kan det ha att göra med att jag inte loggat ut när jag varit här utan loggas in automatiskt? Jag menar... kan isåfall någon annan trixa m mina inställningar????

    Eller hur kan detta komma sej? Nån mer som råkat ut för det??? :o

  • MalinJ 17 mars 2009

    Hej!
    Satt och läste i en annan tråd. Vad jag kan förstå där så om du har skrivit in en matsedel v 10 2008 så återkommer den v 10 2009. Kan det stämma att du gjort matsedel för ett år sedan?
    Annars är det om du sitter på en allmänn dator - tex biblioteket, så måste du vara noga med att logga ur och stänga ner fönstret. annars kan någon annan logga in.
    Hoppas något av detta hjälpte dig! :o

  • lennali 17 mars 2009

    Hej Prima
    Samma har hänt för mig i veckan och en gång tidigare, tydligen var det min matsedel vecka 12 2008, inte sjutton kommer jag ihåg vad jag åt för ett år sedan, men recepten är mina, så det är nog som MalinJ tror.//Lena

  • Gnurf 17 mars 2009

    Men om Ni inte kommer ihåg vad Ni åt för 1 år sedan så är det ju bara att köra på den Matsedel som Ni skrev tidigare år :) Tänk så praktiskt och vad mycket planeringstid som kan frigöras!! Efter några år vet man kanske att den 17 Mars (vilket år som helst) är det ALLTID leverbiff med gräddsås, ris och råkost...på samma sätt som den 24 December är det ALLTID Julbord.

    Otroligt finurligt...Vi har kanske någonting stort på gång här för stressade husmödrar......!! :p

  • JennyV 17 mars 2009

    Jag har oxå så på min matsedel, troligen är det så som Lena skriver. Det finns kvar från förra året :'(

  • monac 17 mars 2009

    eller stressade husFÄDER kanske:D

  • daniely 17 mars 2009

    Hej,

    Vi implementerade år sparning för veckomatsedeln för någon vecka sedan och vi var därför tvungna att lägga alla matsedlar ni gjort under 2009 då vi inte visste vilken matsedel som hörde till vilket år, då vi inte haft sparning årsvis tidigare. Därför kan det hända att det kommer upp veckomenyer som ni inte tycker er ha sparat för dom är från förra året.

    Med vänliga hälsningar
    Daniel Ylitalo
    Matklubben.se

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.