Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

www.iherb.com

  • Mistys 22 januari 2012

    Fick tips om en postordersida från USA som fungerar mycket bra, är billig och har ett sortiment vi kanske saknar här i Sverige. Att beställa är dessutom säkert, enkelt och frakten billig.

    Är man intresserad av hälsa, skönhet, kryddor, krämer utan tillsatser, rollon mm utan aluminium, vitaminer, matlagnings tillbehör och alternativa sötningsmedel om man ex äter LCHF eller kalorireducerat och inte vill använda aspartam mm är detta en guldgruva,

    Ser man bara till att beställa under 2 kg så blir frakten 4-6 dollar dvs 28-42 kr.

    När man beställer och lagt i "kundkorgen" det man vill ha klickar man i vilket land det ska skippas till. Då får man upp olika leveransalternativ. Får man inte upp postens alternativ kostnad 4-6 dollar har man beställt för tungt. Man kan följa vikten hela tiden vid totalkostnaden. Då är det bara att plocka ur kundkorgen och uppdatera så man får rätt kostnad.

    Jag har nu beställt två gånger och det fungerar perfekt. Att det sen är billigare och många gånger bättre varor än i Sverige gör ju inte saken sämre. Ex innehåller dom flesta kryddblandningarna inga tillsatser.

    Använder man dessutom en tipsares kod får man 5% på första ordern. Sen får man en egen kod man kan ge bort till andra. Min kod som ni gärna får använda om ni vill är CAW243


    Jag har bla beställt dagkräm, erythriol ( naturlig sötning för LCHF ätare ) Klubbor till mitt barnbarn utan socker och konstiga ämnen gjorda på bara fruktsafter, kryddor mm och jag är MYCKET nöjd.

    Bara ett tips;)

  • soccermum 22 januari 2012

    Ska kolla in :) Tack!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.