Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ägg och kaviarröra på tunnbröd

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Gott tilltugg till drinken

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader och rosta tunnbrödet 5 min. Låt dem svalna på galler.
  2. Hacka äggen fint. Blanda med kaviar, creme fraiche och gräslök. Smaka av med peppar. Klicka ut på tunnbrödet och garnera med gurkskivor.
  3. Försök att forma tunnbrödet så att det blir en liten skål för fyllningen. Böj dem runt ett galler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.