- Serverar: 4 portioner
- Tid: 3 timmar
Skriv ut
En gryta som smakar chili.
Instruktioner
- Putsa och tärna köttet i stora bitar. Bryn det i omgångar i olja i en gjutjärnsgryta. Ta upp köttet.
Strimla baconet. Hacka lök, morötter, selleri, vitlök, chili och ingefära fint och fräs i grytan, så att det får lite färg.
- Lägg tillbaka köttet och slå på tomatkross, öl och buljong. Tillsätt honung, vinäger och kryddor och låt köttet sjuda långsamt 1 timme.
- Kärna ur och dela paprikorna i stora bitar. Lägg ner i grytan och koka ytterligare 1–2 timmar eller tills köttet känns riktigt mört.
- Smaka av och servera med chilistuvad majs, svart bönröra och bröd.
Publicerat den
26 april 2008
Liknande recept
Skriv kommentar