Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Älgskavsgryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 5-7 portioner
Skriv ut

Ytterligare en variant av älgkött! Dessutom populär i stugan under älgjakten för hungriga, trötta jägare

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i tunna skivor medans det är fruset Bryn köttet i smör på hög värme. Tillsätt svamp o lök o låt allt få färg Smula i buljongen o häll på resten av ingredienserna.
  2. Låt koka ihop några minuter, kan behöva redas med majzena.
  3. Serveras med potatis eller ris

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Ekeriksson 26 januari 2011

    Denna var riktigt god! Gick hem hos tre av tre älgjägare :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.