Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ädelbakad filé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett recept som är lätt att dubbla. Går att förbereda fram till ugnsbakningen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225º.
  2. Krydda kycklingen väl och bryn den runt om i smör. Lägg över i en ugnsfast form.
  3. Mosa osten och blanda med crème fraiche och persilja. Klicka röran på filéerna. Baka klart i ugn, ca 15 minuter. Kontrollera att köttsaften är ofärgad.
  4. Servera ex med en god vitlökspotatisgratäng och grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.