Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ädelskinkpaj

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En god paj som är godast att äta kall! Vill man så kan man låta bli smördegen. Äggsmeten använder jag ofta med olika andra tillbehör i pajen (sådant som jag har hemma ex.vis broccoli)

Ingredienser

Instruktioner

Förgrädda pajskalet 8-10 minuter och låt svalna. Spenaten tillreds och allt vatten kramas ur. Lägg spenaten i botten på pajskalet och lägg på den finhackade skinkan. Riv osten och rör ihop den med äggen, tillsätt crème fraichen, kryddorna och purjolöken. Fyll pajskalet med oströran. Gratinera pajen i mitten av ugnen i 200 grader ca 25 minuter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.