Vispa ägg och socker pösigt. Blanda de torra ingredienserna och rör ner dem i ägg- och sockerblandningen. Rör slutligen ner filmjölken.
Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i ca 5 minuter.
Sockra kakan på ytan och stjälp upp den på ett bakplåtspapper. Om rulltårtan har svårt att lossna från bakplåtspappret (som använts vid gräddningen) kan du pensla med kallt vatten på baksidan och lossa försiktigt.
Täck kakan med en en lätt fuktad handduk och låt den svalna ordentligt innan smörkrämen breds på..
Blanda ihop ingredienserna så här: Vispa smöret ordentligt. Häll under vispning i sockret. Blanda till sist i äggen - fortsätt att vispa.
Super god och lätt bakad rulltårta nu i juletider.! Men det ska bara vara äggulan i smörkrämen annars skär den sig, och det ser riktigt äkligt ut.