Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ägghalvor med laxfyllning

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Dessa ägghalvor brukar min mamma alltid ha på påskbordet. Det har blivit en tradition. Supergott!!!

Ingredienser

Instruktioner

Tärna laxen fint. Rör samman lax, créme fraiche, citronsaft och dill. Halvera äggen. Lägg på fyllningen. Garnera med dill.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • flabban 2 januari 2012

    Dessa hade jag på julbordet och de blev mycket uppskattade. Dom gör jag gärna om. Högsta betyg. Tack för ett bra recept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.