Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ägghalvor med laxboll

 
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Laxröran kan du göra i förväg och förvara i kylen. Äggen kan också kokas i förväg. Gott på buffebordet

Ingredienser

Instruktioner

Mixa ihop laxen med citronsaften, crème fraiche, gräslök och senap till en slät smet. Smaka av med salt och peppar. Hit kan du förbereda. Skala och dela äggen. Forma laxröran till 16 små bollar och rulla dem i örthacket. Lägg en boll på varje ägghalva.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.