Denna kakan är underbart god och enkel att göra. Mandelbotten kan med fördel göras tidigare och fryses ned innan den serveras då den tinar snabbt. Äggkrämen och chokladtoppingen görs samma dag som kakan skall serveras. Mandelbotten är mycket tacksam att göra, där äggvitan inte skall vispas och kakan steks från kall ugn. Mandelbotten blir otrolig seg och god, och smälter i munnen. Tillsammans med äggkräm och chokladtopping är detta en underbar kaka som både stora och små kommer att älska.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Den ser smarrig ut, men vad är kokchoklad?
Ursäkta, jag menade blockchoklad! Jag har ändrat i receptet, tack for att du gjorde mig uppmärksam på felet.
Hej, ska mandlarna vara skalade eller inte? Hälsningar från Island
Mandlarna skall inte vara skalade, jag har lagt till text i receptet. Tack :-)