Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Piroger med god äggröra

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Detta recept är lätt och går snabbt att göra och röran kan kombineras och användas till smörgåspålägg, crepes, you name it. Billigt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att tina smörplattor. Ta kokta ägg (hårdkokta) och mossa med gaffel till mindre bitar som får plats i pirogerna. Blanda i majonäs och senap. Smaka av och tillsätt efter egen smak. Peppra och smaka av igen.
  2. Fyll smörplattor med lagom mycket blandning så att det går att vika ihop dem på mitten och nagga i kanterna utan att röran rinner ut. Pensla med ägggula för fin gyllenbrun färg.
  3. Sätt ugnen på 225 grader och grädda i mitten av ugnen tills pirogerna fått fin färg. Ta ut och servera antingen direkt med god sallad eller frys in för ett senare tillfälle.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.