Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äggsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Perfekt på påskbordet

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär äggen i klyftor. Dela tomaterna och tag bort kärnorna och gärna skalet också. Skär dem i tärningar. Skölj purjolöken väl och skär den i tunna skivor.
  2. Blanda samman dijonsenap, vinäger, sirap och yoghurt till såsen.
  3. Lägg ägg, tomattärningar och purjolök på ett fat. Strö på kaprisen. Ringla över såsen. Garnera med persilja.
  4. Servera rostat bröd till äggsalladen och gärna även rökt skinka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.