Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äggsmör

 
Skriv ut

Smöret är gott till grillad fisk och till grönsaker. Det är ett smör som skall stå kallt och sedan skivas för att lägga på den grillade fisken t.ex.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka äggen och blanda med det gröna hacket samt mjukt smör. Smaka av med salt och peppar.
  2. Forma till en rulle i plastfolie och låt stå kallt tills smöret kan skivas.
  3. Smöret håller sig fräscht ungefär 6 veckor i frysen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.