Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk paj med Parmaskinka och soltorkade tomater

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Underbart god och enkel paj!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop vetemjöl, smör alt margarin och kesella till en deg, knåda ihop till en boll, linda in i plastfolie och låt vila i kylen i 30 min.
  2. Klipp tomaterna, hacka oliverna och dela fetaosten i mindre bitar. Lägg allt i pajformen. Dekorera med skinkan och häll över äggstanningen.
  3. Grädda i 200 grader i 20-30 min.
  4. Servera med en sallad av krispig isbergssallad, gul paprika och körsbärstomater.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.