Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äggstanning med räkor och sparris

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En variant på äggstanning med fräsch smak av lime.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°. Vispa ihop ägg och mjölk. Smaka av med salt, peppar och limeskal.
  2. Ansa, skölj och skiva purjolöken. Kärna ur och tärna paprikan. Ansa sparrisen och skär ev i bitar. Fräs snabbt ihop purjo och paprika i panna med släpplätt-beläggning utan fett tills det är mjukt. Lägg i en smord ugnssäker form.
  3. Skala räkorna. Lägg räkor, tomater, sparris och ost i formen. Häll på ägg- och mjölkblandningen, grädda mitt i ugnen ca 30 min.
  4. Servera med blandad sallad och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.