Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nürnbergerkorv med brysselkål och äggula

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Finns många korvar med hög köttmängd att köpa nu eller välj en med låg fetthalt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp grädde och senap. Tillsätt brysselkål, salt och svartpeppar. Låt koka ihop i 5 minuter.
  2. Trä upp korvarna på spett och stek dem i lite olja eller smör på medelvärme tills de har fått fin färg. Strimla purjolök och lägg på brysselkålen. Strö färskriven parmesan över brysselkålen.
  3. Garnera med en äggula. Servera med fräsch grönsallad och tomater.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • McGonagall 27 februari 2011

    Hej! Gjorde denna i fredags och kompletterade med potatismos för barnen, de hade också mildare korvar än vi vuxna. Men det var verkligen supergott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.