Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Limepaj med maräng

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Frisk och fräsch limesmak under fluffigt täcke.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ingredienserna till pajdegen i en matberedare. Kavla ut degen anpassat till formen, 25-26 cm i diameter och lägg i. Nagga och sätt i kyl ca 20 minuter.
  2. Rör samman fyllningen och fyll pajskalet, grädda i 175 grader ca 15 minuter tills limekrämen stelnat. Vispa äggvitorna till skum, tillsätt salt och socker lite i taget under fortsatt vispning till en fast massa. Ta ut kakan, klicka snabbt på marängen och grädda ytterligare i 10-15 minuter i 175 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.