Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mums mums utan äggvita

(1 kommentar)  
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Perfekt för den som är ägg allergiker och smakar lika bra som vanlig mums mums tycker jag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda socker, florsocker, potatismjöl och vanillinsocker. Koka upp vattnet och vispa ner geltatinpulver. Blanda allt och vispa med elvisp i 10-15 minuter.
  2. Skölj en form med iskallt vatten och bred ut massan i den. Låt formen stå i frysen och segna minst i 1 timme.
  3. Värm kokosflingor och kakao i en stekpanna. Skär massan i bitar och vänd dem i kokosblandningen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Tine 27 juni 2008

    Hej! Kommer just från köket och är klar med mums mumsen Himelskt va gott det blev, Men smeten blev lite hård, jag kladdade och kämpade, Och vips var jag klar. Resultatet blev Otroligt bra. Tack för ett bra recept! Tine

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.