Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Älgfärsbiffar

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Servera gärna till potatismos.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser till en smidig färs.
  2. Forma biffar efter valfri storlek. Bryn dem i en stekpanna, lägg över i en gryta. Vispa sen ur pannan med grädden och häll över i biffgrytan. Låt det hela koka några minuter.
  3. Servera med hemlagat potatismos,lingonsylt och inlagd gurka.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • anluk 2 november 2008

    Så goda! Grillkryddan i gav extra god smak. Hade trattkantarellsås och kokt potatis till. Riktig höstmat!

  • tigerlilly27 28 oktober 2010

    Väldigt goda biffar fast jag tog viltfond istället för grillkrydda!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.