Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Älgfärsbiffar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Supergoda biffar och man slipper stekos i köket!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150°. Blanda färsen först med äggulorna och sedan med grädden. Krydda med salt, vitpeppar och cayennepeppar. Provstek gärna en klick för att smaka av.
  2. Forma 8 jämnstora biffar och vänd dem försiktigt i ströbröd. Låt smöret bli brunt i en ugnssäker stekpanna. Bryn biffarna gyllenbruna.
  3. Lägg över biffarna i en ungssäker form och låt biffarna steka färdiga 5-7 minuter i ugnen tills köttsaften är klar när man sticker i dem med provsticka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.