Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Denna älgryta blev jag bjuden på hos min mans moster och den smakar suveränt gott tillsammans med tex pressad potatis....mmmm!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek grytbitarna. Lägg över i en gryta. Häll i alla ingredienser.
  2. Låt koka tills köttet är mört 1 ½ timme cirka. Plocka upp enbären och red av såsen.
  3. Servera med ris eller pressad potatis och grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • Lennart_58 13 augusti 2009

    Ja du, detta var verkligt gott, ett litet tips som inte påverkar dina 5p, strunta i potatisen o koka quinoa i stället, passar perfekt till denna gryta. Lennart.

  • chateaupierre 21 april 2011

    Jättegod gryta. Kommer flera gånger på bordet. Jag bytte dock bort potatisen mot jasminris.

  • katarina2235 6 februari 2012

    Mycke god! Nästan ännu bättre dagen efter!!

  • ljussken 18 mars 2012

    Glömde köpa hem enbär.Men grytan blev helt underbar ändå!En klar femma ifrån oss!

  • ulrika62 14 september 2013

    Kanongod!!!! Helt klart en fempoängare :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.