Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skriv ut

Tror att orginalreceptet egentligen är med kotletter men vi brukar ta stekskivor eller fransyska av älg till den här rätten. Köttet blir otroligt mört och såsen är en höjdare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i skivor och lägg i en ugnssäker form.
  2. Blanda crème fraiche, grädde, soja och sambal oelek och täck köttet med blandningen. Stek i ugnen på 175 grader i 45 minuter. Täck formen med folie och låt den stå i ugnen i ytterligare 45 minuter.
  3. Servera med ris eller pressad potatis och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Bengan21 20 januari 2013

    Jätte gott och enkelt att göra!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.