Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Älgragu

 
  • Serverar: 5-6 portioner
Skriv ut

God gryta i höst mörkret.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär det stekta köttet i små bitar. Skala och hacka löken. Slå av spadet från svampen. Hacka paprikan i små bitar.
  2. Lägg allt i en gryta, sikta över mjölet, rör om och slå på buljong. Tillsätt grädden och soja, salt och svartpeppar efter smak.
  3. Låt allt puttra på svag värme i ½ timme, späd med vätska om den känns tjock.
  4. Servera med ris, mos eller pasta. Och en grönsallad.
  5. Du kan ta ostek kött men då får du förlänga koktiden.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.