Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banan, äppel & kesokaka i långpanna

(2 kommentarer)  
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En ganska hög, mastig men väldigt god kaka

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader. Skala, kärna ur och tärna äpplena. Skala o mosa bananerna. Lägg i en bunke o tillsätt keso och kanel. Blanda runt. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker och sikta sedan ner det i äggvispet. Smält margarinet, häll i mjölken och tillsätt det sedan till smeten. Rör om. Smörj en stor långpanna och bröa med kokosflingor. Häll smeten i pannan och grädda längre ner i ugnen i ca 30 min. Låt svalna något och skär därefter kakan i bitar.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Sork 1 juni 2014

    Hejsan! Hjälp vilken goding, och många härliga bitar att ha på lut i frysen. Tack för det receptet, kommer absolut göras fler gånger. /Sork

  • Nethan 1 juni 2014

    Ååå, vad kul att du tyckte om receptet och att det blev lyckat :D

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.