Dessa smarriga Cupcakes bakade jag till min födelsedag.
De blev riktigt goda och saftiga! Mums!
Instruktioner
- Muffins:
Sätt ugnen på 175 grader.
- Blanda samman vetemjöl, bikarbonat, salt, kanel, muskonöt och kryddnejlika i en skål. Blanda gärna med en gaffel tills allt blir välblandat.
- Vispa smöret, strösocker och farinsocker i en bunke med en elvisp tills det blir ljust och fluffigt.
Tillsätt ett ägg i taget och vispa tills allt blandats samman.
Med låg hastighet, rör sakta i mjölblandningen och äppelmoset i bunken. Fortsätt vispa tills allt har blandats väl.
Blanda i pecannötterna försiktigt med en slev.
- Fördela smeten jämnt i muffinsformarna tills de fyller 2/3.
Värm i ugnen i 20 minuter och låt svalna.
- Frosting:
Vispa det rumstempererade smöret, philadelphian och farinsockret i en skål. Vispa tills blandningen blir fin och len.
Inte svårare än så, bara att använda direkt.
Om blandningen är för lös så kan man låta det stå ett tag i kylskåpet
- Jag valde att med hjälp av en smörkniv bre på mina muffins.
Det går självklart bra att spritsa om man vill.
- Strössla på och njut!
Publicerat den
20 januari 2011
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Dessa cupcakes var helt ljuvliga!! Det blir fler gånger kan jag säg =) Tack så mycket!
Tack själv! Är väldigt glad att du uppskattade receptet :D