Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havtorns och äppelmarmelad

 
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Härlig färg av havtornen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala, kärna ur och skär äpplena i klyftor.
  2. Blanda havtornsjuice och hälften av sockret med äppelklyftor, citronsaft och vatten. Koka upp och låt koka i 20 min.
  3. Tillsätt resten av sockret och koka ytterligare ca 10 min. Skumma väl. Häll marmeladen i varma burkar och låt svalna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.