Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelmarmelad med kanel, nejlikor och kardemumma

(3 kommentarer)  
Skriv ut

Använd så syrliga och fasta äpplen du kan hitta till den här marmeladen.

Ingredienser

Instruktioner

Skär äpplena i bitar, koka upp ihop med socker, citronsaft och kryddor. Rör då och då och koka i ca 20 minuter eller tills det blivit marmeladkonsistens. Häll upp på rena varma burkar och sätt på lock genast.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Okänd 25 september 2008

    Mmm vilken god marmelad :)

  • anha11 6 mars 2011

    Ska det inte vara något vatten i receptet?

  • Samuel Carlsson 7 oktober 2018

    Gott! Väldigt höstig.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.