Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Caramel Apple Cupcake med Caramel Cream Cheese Frosting

(3 kommentarer)  
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Maffig och tung cupcake med överraskande små äppelbitar och en härlig smak utav kanel i cupcaken och kola i frostingen. Rekommenderas!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 180 grader. Sila ihop mjöl, bakpulver och salt i en skål, lägg åt sidan.
  2. Vispa ihop socker, olja, kanel, mjölk och vanilj. Ha i ett ägg i taget och vispa i ca 1 min innan nästa tillsätts. Tillsätt därefter mjölblandningen, vispa tílls allt blandats och rör sist i äppelbitarna.
  3. Fyll formarna till 3/4 och grädda i ca 20 min, tills tandpetaren som du sticker i mitten kommer ut torr. Låt svalna.
  4. Frosting: Vispa upp grädden (mjuk men ändå fast) och ställ i kylen. Vispa ihop philadelphia och smör, tillsätt sedan florsocker och vispa slät. Ha i grädden och kolasåsen och rör ihop allt. Spritsa eller bre över cupcaken!

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Jojo20 27 januari 2009

    hur många gram philadelphia är det i ett pkt, det finns ju olika storlekar?

  • Elinstallation 17 mars 2010

    Hur många blir det på en sats?

  • elinlovescupcakes 20 juni 2011

    hur många cupcakes blir det av det receptet då ?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.