Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk kalkonstek

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mat ska vara enkelt och gott...detta är det...perfekt buffémat...bjud också på basmatiris, mango chutney, äpplechutney, tzatziki med mynta...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg steken i dubbla plastpåsar och häll över den färdiga såsblandningen. Låt marinera minst 6 timmar eller över natten.
  2. Sätt ugnen på 175 grader.
  3. Ta ut steken och lägg i smord ugnsfast form. Häll på marinaden.
  4. Stek i ugn 1,5 timme tills innertemperaturen visar 75 grader.
  5. Låt steken vila och skär sedan upp i skivor. Servera med basmatiris, mango chutney/eller äpplechutney och en tzatziki med mynta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.