Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kanelkaka

(6 kommentarer)  
  • Serverar: 10-15 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Snabb, lättgjord långpannekaka som smakar som äpplekaka fast utan äpplen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225C.
  2. Blanda ihop alla torra ingredienser till smeten. Häll i det smälta smöret och mjölken. Häll smeten i en smord, bröad långpanna.
  3. Blanda ihop garneringen och klicka ut den ovanpå smeten. Grädda i 10 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • Bappi 20 februari 2008

    Helt skaplig och god kaka och framför allt mycket snabbgjord

  • zudette 28 april 2008

    Älskar kombinationen havregryn och kanel! Den här kakan blev bra men jag har en mindre variant av långpanna som krävde längre tid i ugnen än angivet!

  • cattis74 11 maj 2009

    En god kaka. Gick snabbt att baka.. Kommer att bakas fler ggr. Tack för receptet.. MVH// Cattis.

  • Stinashopper 27 mars 2010

    Glömde sockret i smeten första gången jag gjorde den, blev kanongod trots detta. Har även prövat igen nu med bara en halv deciliter socker. Gööörgott! Tack syster yster för den.

  • Stinashopper 27 mars 2010

    Glömde sätta betyg på din kaka. Med vaniljsås blir det en klar femma!

  • suse 9 april 2012

    Kanon, ungdomarna älskade denna kaka

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.