Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äpplekakebulle

 
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Fjärde resmålet i nostalgiresan. Ytterligare ett kaffebröd som mamma gjorde när vi var små.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på ugnen på 200 grader. Blanda mjöl, socker, bakpulver och mjölk. Häll i smeten i en smord och bröad form. Helst en rund sockerkaksform. Skala och klyfta äpplena. Stick i dem i smeten. Smält smöret och blanda sedan med socker och kanel. Häll blandningen över smeten. Sätt in i ugnen och grädda i cirka 30 minuter. Kontrollera att sedan att Bullen är genomgräddad.
  2. Smaklig spis.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.