Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mammas Ättiksgurka

(6 kommentarer)  
Skriv ut

Min mamma gör alltid denna ättiksgurka varje höst.

Ingredienser

Instruktioner

Skiva gurkorna, gärna med osthyvel. Blanda ihop alltsammans och låt det stå svalt och dra några timmar. Ös upp på rena burkar och tillslut. Förvaras svalt.

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • sagas 26 november 2010

    Den här gurkan är helt underbar, mina barnbarnkallar den för "Mormors gurka".

  • Frokenveras 5 september 2012

    Är det inte något vatten i receptet? Eller räcker det med gurkans egna saft?

  • Josses 5 september 2012

    Nej, det ska inte något vara vatten med, det blir "vatten" av gurkorna.

  • Frokenveras 6 september 2012

    tack så mycket! Ska börja göra den NU :D

  • b58ibbi 10 augusti 2014

    Är de klara att ätas efter ett några timmar eller ska de stå ytterligare några veckor

  • Josses 10 augusti 2014

    Den är klar att ätas efter några timmar men jag har oftast väntat till dagen efter men detta beror på att jag har glömt bort den.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.