Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bästa receptet på skivad ättiksgurka

(1 kommentar)  
Skriv ut

En snabb enkel inläggning utan vatten. Är god redan efter två dagar men blir godare med tiden.

Ingredienser

Instruktioner

Skiva gurkan och blanda allt samman i en hink. Täck gurkan med tex en tallrik och placera en tyngd på så att gurkan kommer att täckas av den lag som bildas. OBS Inget vatten skall tillsättas. Ställ gurkan på en sval plats. Kan användas efter ett par dagar men blir bättre med tiden.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • crilda 23 augusti 2012

    Tack för att du har laddat upp det här receptet, jag hade tappat bort mitt och det är absolut det bästa receptet som finns. Tack :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.