Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ättiksgurka

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 1-3 portioner
Skriv ut

klar favorit

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj gurkorna o skiva dem.Varva ner gurkor, dillkronor och senapsfrön i en stor kruka eller spann.
  2. Rör ihop ättika, salt, och socker tills sockret smält och slå över gurkan.
  3. Lägg i burkar ställ svalt .
  4. Gurkan är klar att ätas efter ca 1 vecka

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Lexy85 6 juli 2008

    Den här gurkan kan man vara sig sluta göra eller sluta äta när man väl har börjat. Klart min barndoms favvo. Tack snälla!!

  • bettan1262 26 juli 2010

    Ska ättikslagen vara varm?

  • UffeP 25 augusti 2012

    denna gurkan är som min bardoms gurka helt fantastisk både att göra och äta

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.